• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon om skjemaet og hva det meldes om

Skjemautfylling

Melding om mulig behov for tilrettelegging av videregående opplæring i skole og bedrift skoleåret 2019-2020

Informasjon om skjemaet:

Dette et vedleggsskjema for deg som har søkt om videregående opplæring i skole eller bedrift, og som har eller kan ha behov for tilrettelegging av ulik grad.

Skjemaet benyttes også for å melde om behov for ekstramidler til kjøp av læreplass i bedrift.

Det er viktig å merke seg at dette skjemaet ikke utløser noen særbehandling av søknaden til videregående opplæring, men er tilleggsinformasjon til skole og bedrift om dine behov, slik at skole eller arbeidsgiver kan tilrettelegge best mulig for deg.

Frist for innsending av skjema er 1. mars.

Du må også ha søkt i vigo innen fristen 1. mars for at dette skjemaet skal oversendes skole eller lærebedrift. Dersom du søker skole, og det er en privatskole som er ditt første ønske, må du selv sende denne informasjonen direkte til skolen du har søkt.

Når du har fylt ut dette skjemaet, skal du laste opp nødvendige vedlegg. Det er derfor viktig at du har disse tilgjengelige på din PC før du begynner utfyllingen. Dersom det oppstår problemer med de digitale vedleggene, kan disse ettersendes per post. Send da vedlegg til: Vestfold fylkeskommune, Utdanningsstaben (hvis du søker skole)/Fagopplæringsseksjonen (hvis du søker læreplass), postboks 3163, 3103 Tønsberg.  

Dersom vedleggene allerede finnes i 360 (digital elevmappe for videregående opplæring), er det ikke nødvendig å sende disse på nytt.

Meldingen gjelder:
*<p>Kryss av for hvor opplæringen skal foregå. Dersom du har søkt om opplæring i både skole og bedrift, krysser du for det du har som første prioriterte ønske i din vigo-søknad. </p>
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.
Vennligst vent...

Loader

Vestfold fylkeskommune
Telefon 33 34 40 00